Vrouwenvereniging ‘Hadassa’

De vrouwenvereniging komt eens in de twee weken op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur (met tussendoor koffiepauze) om gezamenlijk te luisteren, na te denken en te praten over de Bijbel en actuele maatschappelijke onderwerpen. Komt u/kom jij ook? Hartelijk welkom om eens een avond bij te wonen! 


Algemene informatie en mededelingen:

Handwerkideeën: 
Als u iets leuks weet om te naaien, borduren, haken of knutselen, kunt u dit  overleggen met de volgende dames: Rita Dingemanse- Brokking, Carin Bakker-Kersten, Els Schot-Lievense.

Bezoekjes
In de gemeente worden diverse bezoekjes gebracht om de betrokkenheid als gemeenteleden te versterken. We geven bij de bezoekjes altijd een attentie namens de vrouwenvereniging. Hiervoor gelden de volgende richtlijnen:

- Nieuw ingekomen leden, ziekenbezoek of felicitatie bezoek: bos bloemen, plant, fruit, boekje of andere attentie ter waarde van 6 euro.

- Kraambezoek bij verenigingsleden: ze mogen iets uitzoeken uit de kraamtas. 

Een declaratie van een attentie kunt u met kassabon inleveren bij de penningmeesteresse Corina Bosman. Dit kan op een verenigingsavond, per e-mail of per Whatsapp-bericht. Het e-mailadres is corinabosman@hotmail.com en het telefoonnummer is 06-18381633.

Overige informatie:

De vereniging heeft een sponsorkindje via Bijzondere Noden. Maandelijks wordt er een bedrag gesponsord van 13,50 euro.

Ook wordt er een student uit Papua gesponsord. Het sponsorbedrag is 240 euro per jaar. 

Bij de kaartentafel/handwerktafel kunt u postzegels kopen. De opbrengst hiervan is voor de vrouwenvereniging.

Alle leden van vrouwenvereniging Hadassa ontvangen via de Vvrouwenbond Gereformeerde Gemeente (VBGG) het blad Tabitha. De vrouwenvereniging betaald voor u het lidmaatschap.

De contributie voor onze vereniging bedraagt 20 euro per jaar.


 

 • Bestuur:
 • Mw. A. Brouwer- van der Hoek, presidente
 • Mw. J. Verheij - Hus, vice-presidente
 • Mw. Zuidweg-Egas, algemeen adjunct
 • Mw. C.J. Scheele-Westerbeke, secretaresse
 • Mw. J. van de Weele-Sinke, tweede secretaresse
 • Mw. Bosman-de Ridder, penningmeesteresse
Geen inzendingen.

 • Vrouwenvereniging 'Hadassa'

  De naam van onze vereniging is ‘Hadassa’. Dit was de Joodse naam van koningin Esther, die ‘mirte’ betekent. De mirteboom of struik was erg geliefd om zijn mooie, witte bloemen, de eetbare bessen en de liefelijke geur. Het is ons verlangen dat onze vereniging mag worden als de mirten uit het oosten, om een liefelijke geur te verspreiden in de gemeente, maar bovenal om de ‘geestelijke bessen’ te mogen smaken op onze avonden.
  Samen als vrouwen van de gemeente bezig zijn rondom Gods Woord en elkaar op een ontspannen manier ontmoeten: dat is het doel van de vrouwenvereniging. Daarnaast is er regelmatig een avond die is gericht op maatschappelijke, persoonlijke en/of gezinstoerusting.

  U/jij bent altijd welkom!

Zuiderkerk
 • Zuiderkerk

  Schoutstraat 1
  4336 HN Middelburg
 • Kerkdiensten

  Zondagmorgen: 9.30u - 11.00u
  Zondagmiddag: 16.00u - 17.30u
 • Contact

  Telefoon: 0118-629589