KinderBijbelClub ‘De Schatzoekers’

Elke zaterdagmorgen (m.u.v. kerst- en zomervakantie) wordt er club gehouden in Winkelcentrum Dauwendaele, in onze ontmoetingsruimte ‘De Schatkamer’. We kletsen samen, vertellen de kinderen een Bijbelverhaal, zingen, maken iets leuks of lekkers of doen een spel. Twee keer in het jaar worden ook ouders en andere belangstellenden uitgenodigd. Dat is met het kerstfeest (meestal een kerstmaaltijd) en met het paasfeest.

Doelgroep
Alle kinderen van 4-12 jaar. Ben je lid van onze kerk? Dan ben je welkom als je een vriendje of vriendinnetje, buurjongen of buurmeisje meeneemt die de Bijbel nog niet (goed) kent.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Kom samen met je  je vriendje, vriendinnetje, buurjongen of buurmeisje naar de KBC! Van kwart over 10 tot 12 uur in ontmoetingsruimte ‘De Schatkamer’ (Winkelcentrum Dauwendaele, Vrijlandstraat 43-45 in Middelburg). We vinden het heel fijn als je komt!
Voor vragen kun je contact opnemen met Corina Schot, appen naar 06 – 51751496 of e-mailen naar kbcdeschatzoekers@gmail.com.