Nieuwsberichten

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de gemeente, kunt u hier de meest recente nieuwsberichten lezen.


 • Gemeenteberichten | 5-6-2023

  maandag, 05 juni 2023

   

  Open opvoedavond over ‘Leven in regenboogtijd’

  Op D.V. 21 juni wordt er een open opvoedavond gehouden in de Rehobothkerk te Arnemuiden (van Cittersweg 2R). Namens Bijbels Beraad M/V hoopt ds. M. Klaassen deze avond te spreken over het thema ‘Leven in regenboogtijd’. Hij gaat hierbij in op wat er gaande is in de samenleving en hoe we dienen te investeren in de overdracht van een bijbelse identiteit. We nodigen alle ouders en opvoeders van harte uit om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur.

   

   

   


  Beste leden,

   

  Op korte termijn zal deze websiteomgeving worden vervangen voor een nieuwe. De nieuwe website is straks gewoon te bekijken via hetzelfde adres, namelijk: https://gergemmiddelburgzuid.nl/ 

  Wat gaat er wel veranderen?
  Naast de techniek die op de achtergrond vernieuwd is, zal de website een nieuw uiterlijk hebben. De bestaande functionaliteiten die u gebruikte zullen ook via deze nieuwe website in te zien zijn. Denk hierbij aan: het mee- en terugluisteren van een preek, meeluisteren met de dagsluiting van Eben-Haëzer, inzicht in de ledenadministratie, gemeenteberichten, de kerkbibliotheek, maar ook algemene informatie over de gemeente en de verenigingen.


  Wat er met name gaat veranderen is de manier van inloggen. Nu zijn er algemene inloggegevens in omloop waar alle leden gebruik van maken. Bij de nieuwe website zal iedereen persoonlijke inloggegevens krijgen. Deze nieuwe manier van inloggen is gekoppeld aan uw eigen emailadres en is daarom per lid verschillend.

  Hoe kan ik straks inloggen?
  In het verleden hebben diverse leden hun e-mailadres al doorgegeven aan Adri Boogaard, de beheerder van de ledenadministratie van onze gemeente. Het kan zijn dat e-mailadressen inmiddels gewijzigd zijn. Daarom vragen wij aan iedereen om uw e-mailadres op te geven aan Adri. Het tijdelijke e-mailadres wat hiervoor gebruikt wordt is toegangzuid@zeelandnet.nl Indien u geen e-mailadres doorgeeft dan kunnen wij geen inlogaccount voor u aanmaken. Wij vragen u om dit vóór 15 juni te doen. Op deze datum gaat de nieuwe website in de lucht en vanaf die datum kunt u niet meer inloggen met de huidige inloggegevens.

  U kunt een e-mailadres per persoon opgeven. Dan kunt u ook persoonlijk met uw e-mailadres en een zelf opgegeven wachtwoord inloggen op de website. Als u als echtpaar één e-mailadres opgeeft kunt u daarmee ook maar één keer inloggen. U kunt dan niet gelijktijdig inloggen bijv. op uw laptop en op uw telefoon.

  Alle leden en doopleden vanaf 18 jaar kunnen een e-mailadres opgeven om te kunnen inloggen. Als je jonger bent en je wilt om moverende reden toch een eigen inlog dan kun je dat aanvragen via hetzelfde mailadres met vermelding van de reden.


  Indien u geen beschikking heeft over een e-mailadres, dan horen wij dit graag. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.

  Hartelijke groet,
  de beheerders

   


  Voorjaarsmarkt

   

  Gemeente,

  Vanuit onze Evangelisatiecommissie is er een nieuwsbrief op de website geplaatst, u kunt deze lezen via link.

  De beheerder 

   


  Voorjaarsmarkt

   

  Komen jullie volgende week vrijdag ook naar de voorjaarsmarkt op het kerkplein?

  Er word van alles verkocht en georganiseerd, er is voor iedereen wel wat te vinden. 
  * Zo zijn er bloemstukken, kaarten, kinderkleding, speelgoed, kaarsen, fruit, kaas, bolussen en nog van alles.
  * U bent van harte welkom om samen met de evangelisatiecommissie de kerk te bezichtigen. 
  * Er is een groot gezellig terras waar u koffie/thee, friet, broodjes, ijs enz. kunt gebruiken en ondertussen gezellig bij kunt kletsen.
  * Voor de kinderen is er een springkussen of je kunt komen knutselen voor een klein bedrag.

  En we hebben nog een leuk extraatje, als je deze kleurplaat op je mooist versierd bij ons inlevert, dan mag je een gratis cadeautje grabbelen.

  Tot dan! 


  Met vriendelijke groet,
  De activiteiten commissie 

   


  Gemeente,

  Beste gemeente,                                                                                                                                                      

  Zoals tijdens de jaarvergadering is besproken treft u hierbij de begroting 2023 met hierin een uitwerking per pastorale eenheid en per lid.                                                                                                                                                 

  Tekst Lezen !

   

  Tegelijk willen wij u nogmaals de vraag voor de laatste vrijwillige bijdrage bij u onder de aandacht brengen. Een bijdrage kunt u geven via deze link of onderstaande QR-code.

                                                                                                      

  Met vriendelijke groet,
  De financiële commissie

   


  Gemeente,

  Vanuit de kerkenraad is er een mededeling geplaats in de beveiligde omgeving van deze website, klik hieronder om de gebruikersnaam en wachtwoord op te geven en de tekst te lezen.

   

  Tekst Lezen !

  De beheerder