Nieuwsberichten

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de gemeente, kunt u hier de meest recente nieuwsberichten lezen.


 • Gemeenteberichten | 02 dec 2022

  vrijdag, 02 december 2022

  Gemeente,
  D.V morgenavond is er een kerst en adventszangavond in onze kerk, voor dengene die thuis meeluisteren is hier alvast het programma te lezen.

  een hartelijke groet,
  de beheerder
  Gemeente,

  De vrouwenvereniging heeft een flyer gemaakt t.b.v de verkoping, u vindt de flyer via deze link.

   

  Groeten,

  de beheerder

   

   


  Beste gemeenteleden,

   

  Het is Adventstijd. Als Evangelisatiecommissie willen we graag een folder laten verspreiden. Deze zullen D.V. zondag 4 december klaarliggen in de hal van de kerk.  Wanneer er een ? op het briefje met de wijkindeling staat, is er voor die wijk nog geen vaste bezorger. Helpt u mee door zo'n wijk mee te nemen, om daar het Evangelie te verspreiden?

  Een speciale oproep voor gemeenteleden die in Oost-Souburg wonen: Wie kan en wil vaste bezorger van een wijk in uw buurt worden? Er wordt 2x per jaar een folder verspreid. Als vaste bezorger krijgt u een tijdje van tevoren hier een email/bericht over. 

  In de wijk Dauwendaele zal een aangepaste folder verspreid worden, met een uitnodiging voor de kerstmaaltijd die we hopen te houden in ons nieuwe ontmoetingscentrum in het winkelcentrum in Dauwendaele. Deze folders graag aankomende week bezorgen. 

  Wilt u deze vorm van Evangelisatie in uw gebed gedenken?

   

  Vriendelijke groeten van de Evangelisatiecommissie

     Beste gemeente,

  Ook dit jaar hopen we op de dankdag een inzamelactie te houden. Dit jaar willen we dat doen voor de Voedselbank Walcheren. Het zal u niet ontgaan zijn dat de nood bij mensen steeds hoger wordt en dat er door steeds meer mensen een beroep gedaan wordt op de voedselbank.

  Tijdens de dankdag heeft u de mogelijkheid houdbare etenswaren in te leveren, daarnaast is het mogelijk een financiële bijdrage te leveren.

  U kunt aan de volgende producten denken:

  - etenswaren in blik
  - pasta's (macaroni, bami, rijst, etc.)
  - sauzen (pot/zakjes mix)
  - broodbeleg (hagelslag, appelstroop, jam, pasta, etc.).
  - pakken sap/fruitdrank
  - houdbare melk

  Let op: graag geen chocola of snoep!

  U kunt de etenswaren voor de dienst in de kratten zetten die daarvoor bestemd zijn.

  Hartelijke groet,
  De leiding -12 JV

   


  Gemeente,

  Vanuit de kerkenraad is er een mededeling geplaats in de beveiligde omgeving van deze website, klik hieronder om de gebruikersnaam en wachtwoord op te geven en de tekst te lezen. 

   

  Tekst Lezen !

  De beheerder


  Beste gemeenteleden,

  Hierbij de tweede nieuwsbrief van onze evangelisatiecommissie met daarin ook een oproep voor vrijwilligers voor de kerstmaaltijd op D.V. 24 december.

  Via deze link kunt u de nieuwsbrief lezen.

  De commissie

   


   Beste gemeenteleden,


  Zoals jullie wellicht weten, worden er nu alweer een jaar lang vluchtelingen opgevangen bij Studio A58 op vrijetijdspark ZEP in Middelburg. Dit is niet ver van onze kerk. Deze mannen zitten vaak maandenlang te wachten op antwoord en op hun familie. Het zou mooi zijn als wij als kerk iets voor hen kunnen doen.

  We zijn op zoek naar mensen die naar de internationale kerkdiensten in Goes willen rijden, taalvrijwilliger willen worden of andere activiteiten willen doen.

  Meld je aan bij Sanne Wisse. App: 0639540463. Mail: sannewisse@hotmail.com


  Beste gemeente,

  Hierbij een uitnodiging voor het zanguurtje t.b.v. de Kerstmaaltijd die de evangelisatiecommissie hoopt te organiseren in december.
  Aansluitend is er de mogelijkheid om kennis te maken met de dominee en zijn vrouw.

  Van harte welkom!

   

   


  7 november 2022


  Gemeente,

  Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u als gemeente op de hoogte houden rondom de realisatie van een ontmoetingsruimte in winkelcentrum Dauwendaele. Klik hier om de brief te lezen.

  In korte tijd is er voor de ontmoetingsruimte in Dauwendaele veel werk verzet. Op verschillende gebieden is er hulp van jong en oud.
  Namens de evangelisatiecommissie willen we iedereen hiervoor hartelijk bedanken!

  De commissie

   
  Gemeente,

  Het is deze week een week van voorbereiding op het te houden Heilig Avondmaal. Daarom is er dinsdagavond om half 8 een gemeenteavond. De dominee hoopt dan een gedeelte uit het formulier voor het Heilig Avondmaal te behandelen. Zeker in een voorbereidingsweek is het belangrijk om hier bij stil te staan, er over na te denken en onszelf biddend te onderzoeken. Daarom de oproep om de gemeenteavond te bezoeken. We wensen u een goede en gezegende voorbereidingsweek toe.

  De kerkenraad

   


  Bijbelstudiegroep Tolle lege.


  Na jaren op vrijdagavond vergaderd te hebben willen we nu voortaan op woensdagavond samenkomen. Aanstaande woensdag 9 november om 19.30 uur gaan we verder vanuit Mattheus 8:28. De volgende avond zal op D.V. 23 november zijn.


  Vanaf +/- 20 jaar bent u / jij hartelijk welkom.

   


  Beste,

  Tijdens de Week van het Leven is er opnieuw aandacht voor betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn én voor hun ongeboren kindje. Hieronder de poster.

  poster


   

  2 november 2022


  Dag iedereen,

  hierbij een nieuwsbrief vanuit de activiteitencommissie.