Momenteel geen meditaties

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast
 • Jongerendag

  Kijk terug op deze
  Gebeurtenissen

  Jongerendag

  Zaterdag 13 juni hadden wij de eerste 'Jongerendag-Zuid'. Samen met een groot gedeelte van de jongeren uit de gemeente van Middelburg-Zuid was het een erg geslaagde dag. 's Middags waren er sportieve activiteiten, 's avonds hebben we gebarbecued, waarbij ouderling Dekker aansluitend met ons nadacht over jong en christen zijn. De avond werd afgesloten met een enorm kampvuur. Na de Heere willen we ook de sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage, hierdoor konden wij het mogelijk maken om zoveel activiteiten te organiseren. Het was mooi en fijn om 's avonds met zoveel leeftijdsgenoten samen na te denken over het thema 'Jong en christen'. Verschillende leden van de kerkenraad waren aanwezig om vragen te beantwoorden. Vooral 's avonds was de opkomst groot. Fijn dat er zoveel jongeren kwamen!

  Sponsoren: Stukadoor Ali - Baas BV - Bakker - BJB Klusbedrijf - Blaasse - Brouwertechniek - Groentehandel Dekker - Theu van Dorst MAN garage - Janse-van Belzen - Moes stoffering - Pekaar Plastic - de Wolf-Cazant - Landwinkel Weststrate
 • Zuid zingt

  Kijk terug op deze
  Gebeurtenissen

  Zuid zingt

  'Zuid-Zingt' is een initiatief vanuit de gemeente van Middelburg-Zuid t.b.v. de verbouwing van de Zuiderkerk. Nadat dit in 2013 onder de gemeenteleden een groot succes was, is er in 2015 weer een vervolg aan het projectkoor gegeven. Zo was het dus dat op 16 april 2015 ruim 100 (doop)leden enkele stukken ter gehoore brachten voorin de verbouwde kerk. Waar er van de uitvoering van 2013 een CD-uitgave is gemaakt, vindt u, van de uitvoering van 2015, hieronder de videofragmenten van de gezongen stukken, zodat we af en toe nog even kunnen nagenieten van hoe 'Zuid-Zingt' zong.


   

Zuiderkerk
 • Zuiderkerk

  Schoutstraat 1
  4336 HN Middelburg
 • Kerkdiensten

  Zondagmorgen: 9.30u - 11.00u
  Zondagmiddag: 16.00u - 17.30u
 • Contact

  Telefoon: 0118-629589